به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام والمسلمین نظری شاهرودی پیش از ظهر امروز در نشست «امکان سنجی استفاده از ظرفیت های حوزه علمیه در برنامه ششم توسعه» که در مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی برگزار شد، با بیان اینکه ظرفیت امروز حوزه با پیش از انقلاب قابل قیاس نیست، اظهار داشت: ظرفیت انجمن های علمی به خصوص انجمن اقتصاد اسلامی و طلاب اقتصاددان می توانند تاثیرگذاری بسیاری در نظریه پردازی و تصمیمات اقتصادی داشته باشد.
وی با بیان اینکه حوزه در تدوین مسائل مربوط به امور خیریه و وقف می تواند نقش داشته باشد، گفت: دولت می تواند با استفاده از ظرفیت وقف به احداث بیمارستان و دانشگاه و بقیه مراکز عمومی بپردازد.
این عضو جامعه مدرسین حوزه افزود: انجمن اقتصاد اسلامی حوزه می تواند به طلاب آموزش های لازم را در زمینه وقف پول انجام دهد.
حجت الاسلام والمسلمین نظری شاهرودی با اشاره به اینکه امروز از آب به عنوان یک بحران جدی یاد می شود، گفت: بیش از 90 درصد آب در عرصه کشاورزی مصرف می شود که انجمن اقتصاد اسلامی حوزه می تواند با تدوین جزواتی به آموزش کشاورزان بپردازد.
وی همچنین بر لزوم استقلال اقتصادی تاکید کرد و گفت: تولیدات محصولات کشاورزی نیازمند برنامه ریزی جامع است.
رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با انتقاد از حجم مقررات، بند و تبصره برنامه های توسعه، گفت: ماهیت برنامه ششم توسعه باید به سمت کاهش مقررات حرکت کند تا عملیاتی شود.
حجت الاسلام والمسلمین نظری شاهرودی در ادامه بر لزوم آسیب شناسی برنامه پنجم توسعه تاکید کرد و گفت: متاسفانه اقتصاد کشور بیمار و با ناکامی همراه بوده است.
وی با انتقاد از عدم برگزاری کرسی های اقتصاد در دانشگاه های ایران، اظهار داشت: کار ما علمی نیست و کتاب های اقتصادی ایران، فقط داستان تعریف می کند و به متغیرات علمی نمی پردازد.
معاون جامعه مدرسین در پایان خاطرنشان کرد: باید اقتصاد ایران را آموزش علمی داد تا کارشناسان بر وجه علمی، برنامه نویسی کنند.
انتهای پیام/313/33